Hyundai získal cenu hejtmana za společenskou odpovědnost

 

Letošním držitelem Ceny hejtmana moravskoslezského kraje za společenskou zodpovědnost za rok 2022 je společnost Hyundai. Získala ji v kategorii zahrnující podnikatelské subjekty nad 250 zaměstnanců. Ocenění má vyzdvihnout a poděkovat podnikatelským subjektům a organizacím za to, že dělají pro kraj a pro občany více, než jim ukládá legislativa.

Hyundai se společensky odpovědným aktivitám věnuje dlouhodobě. V posledních letech firma spustila řadu společensky odpovědných projektů a uzavřela nová partnerství s organizacemi v regionu – je partnerem Akademie FC Baník Ostrava, Dolních Vítkovic či Technotrasy a také spolupracuje s ČSOP Salamandr na obnově horských luk v Beskydech. V Hyundai také pravidelně vyhlašují grantové programy na podporu rozvoje regionu.

„Získané ocenění má pro mě osobně i pro naši společnost velkou váhu. Dokazuje totiž, že být společensky odpovědný pro nás není jen fráze, ale něco, co stále zlepšujeme a posunujeme dál. Velmi mě těší, že si toho cení nejen kraj, ale i naši zaměstnanci, protože oni sami nám pomáhají být společensky odpovědní,” uvedla vedoucí oddělení vnějších vztahů HMMC Barbora Hermanová, která ocenění převzala spolu s vedoucím administrativní subdivize Petrem Michníkem.  Cenu jim předal hejtman Ivo Vondrák spolu s ředitelem krajského úřadu Tomášem Kotyzou.

Více najdete ZDE: https://hyundai-motor.cz/cena-hejtmana-za-spolecenskou-odpovednost/

Sociální sítě

Newsletter

Jsme členem:

 
 

Další články

See all posts