Dobrovolníci pomáhají bez ohledu na nouzový stav

 

Portál www.zapojimse.cz nabízí všem firemním dobrovolníkům celou škálu možností, jak aktivně pomáhat neziskovému sektoru. Neohlížíme se na to, zda platí nebo neplatí nouzový stav, my v dobrovolnických aktivitách pokračujeme jemu navzdory. Veřejně prospěšné organizace vaši pomoc potřebují stále a nyní opravdu velmi intenzivně. U nás si můžete vybrat z akcí, které podpoříte přímo z domova nebo vaší kanceláře v našem on-line dobrovolnickém programu Zapojím se z domova anebo lze rovnou fyzicky pomoci do potřebných organizací, například během Dne Země, který připadá na 22. dubna. Na tento den máme ještě volná místa pro dobrovolníky a to například v Krkonoších, na ekologických vinicích v Mělníku nebo v lesní školce Jeřabinka v Praze.

Připojte se i vy, ukažte, že vám záleží na vašem okolí, přírodě a podpořte neziskový sektor, na který se v současné krizi poněkud zapomnělo!

Veškeré námi organizované dobrovolnické akce jsou bezpečné a plně splňují veškerá vládní nařízení a není tak potřeba mít z pomoci druhým obavy o své zdraví, či zdraví svých blízkých. Všude používáme respirátory a desinfekci. Osobní setkání s klienty je zatím zcela vyloučené. Naprostá většina akcí se koná venku v přírodě nebo na zahradách. Všichni zaměstnanci sociálních služeb jsou buď již očkováni, nebo pravidelně testováni.

Pojměte tuto příležitost jako možnost restartu vašeho firemního dobrovolnického programu. Zapojte své zaměstnance a začněte s námi opět pomáhat tam, kde to je potřeba.

Sociální sítě

Newsletter

Jsme členem:

 
 

Další články

See all posts